Естафета зустрічей з керівниками ЗНЗ районів триває

Естафета зустрічей з керівниками ЗНЗ районів триває26 жовтня 2012 року відбулася зустріч начальника Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київради (КМДА) Оксани Миколаївни Добровольської з директорським корпусом загальноосвітніх навчальних закладів Голосіївського району столиці.

Участь у зустрічі взяли голова Київської міської організації Профспілки освітян Олександр Михайлович Яцунь, начальник управління освіти Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації Володимир Іванович Телевний, голова Голосіївської районної у м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України Олена Василівна Гейчик.

Оксана Миколаївна Добровольська зосередила увагу присутніх на пріоритеті формування в учнів стійкого прагнення до знань та організації належного рівня навчально-виховного процесу.

Начальник відділу матеріально-технічного та інформаційно-комп’ютерного забезпечення ГУОН Тетяна Віталіївна Остапенко та директор КП «Центр науково-освітніх інновацій та моніторингу» Оксана Яківна Денисюк доповіли про рейтингові показники навчальних закладів, наповнюваність шкіл та якість освітніх послуг, які надаються загальноосвітніми навчальними закладами Голосіївського району.

Олександр Михайлович Яцунь поінформував присутніх про дії Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України, спрямовані на забезпечення трудових, соціально-економічних гарантій всіх працівників галузі.