Пробне тестування ЗНО-2013

Пробне тестування ЗНО-2013Пробне зовнішнє незалежне оцінювання буде проведено у березні 2013 року.

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив дати реєстрації та проведення пробного тестування 2013 року. Майбутні абітурієнти зможуть перевірити свою готовність до ЗНО,  зареєструвавшись на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти з 1 до 30 листопада 2012 року. Учасник матиме можливість взяти участь тільки в одному із запропонованих в той чи інший день тестувань.

Основною метою проведення пробного тестування є психологічна підготовка майбутніх абітурієнтів, ознайомлення їх з особливостями роботи з тестовим зошитом і правилами заповнення бланків типу А, Б та з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводиться на платній основі. Вартість пробного ЗНО з одного предмета складає 89 грн.

У 2013 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання буде проводитися:

– 23 березня 2013 року – українська мова та література, біологія, фізика, російська мова, всесвітня історія, одна з іноземних мов: англійська, німецька, французька або іспанська (за вибором);

– 30 березня 2013 року – математика, історія України, хімія, географія, світова література.

Після виконання всіх завдань учасники зможуть самостійно визначити результати пробного тестування. По закінченню часу, відведеного для роботи з тестом, майбутні абітурієнти отримають інформаційний бюлетень із відповідями на тестові завдання та схемами нарахування тестових балів.

За матеріалами Інтернет - видань

11.листопада