Відбулося засідання Колегії міністерства освіти України

29 жовтня 2012,Публікації » Новини

Відбулося засідання Колегії міністерства освіти України26 жовтня 2012 року під головуванням Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника, відбулося засідання Колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту (МОНМС).

На Колегії розглядалися питання підвищення  ефективності контролю за недопущенням порушень абітурієнтами порядку проведення ЗНО з використанням технічних засобів та інших допоміжних матеріалів, непередбачених процедурою тестування;  підсумки вступної кампанії 2012 року та основні завдання вищих навчальних закладів на 2013 рік; про відзначення працівників галузі освіти, науки, фізичної культури та спорту державними нагородами України і відзнаками КМУ.

Також обговорювалися стан виконання державного замовлення на видання навчальної літератури в 2012 році, підсумки І етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів підручників для 5-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів та затвердження Переліку навчальної літератури, що може видаватися за державним замовленням 2013 року.

Під час засідання Колегії учасники заходу були поінформовані про належний рівень організації вступної кампанії 2012 року та про головні завдання вступної кампанії 2013 року.

За матеріалами: МОНмолодьспорт

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку