«Восьмі юридичні читання» в НПУ імені М.П.Драгоманова: взаємодія влади і громадянського суспільства

10 жовтня 2012,Публікації » Новини

10 жовтня 2012 року в стінах Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова ропочалася міжнародна наукова конференція «Восьмі юридичні читання. Правові проблеми взаємодії влади і громадянського суспільства», присвячена 20-річчю створення Інституту політології та права НПУ імені М. П. Драгоманова.

Участь у роботі конференції взяли представники Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Національної академії наук України, НПУ імені М. П. Драгоманова, Інституту держави і права імені В. М. Корецького, Київського університету права НАН України, громадської організації «Феміда», Центру  правової освіти і науки, відомі вчені провідних вищих навчальних та наукових закладів України і зарубіжжя.

Ректор університету Віктор Андрущенко, відкриваючи конференцію, висловив щирі привітання керівнику підрозділу, доктору історичних наук, професору Богдану Андрусишину та працівникам Інституту.

Учасники «Восьмих юридичних читань» в Україні представили власні оригінальні методики викладання правознавства, політології, економічної теорії, обговорили актуальні проблеми правотворення та розбудови громадянського суспільства

Директор Інститу Богдан Андрусишин зосередив увагу присутніх на досягненнях і пріоритетах розвитку підрозділу. Адже на сьогодні Інститут став вагомою структурою в українському освітньому просторі у сфері підготовки високопрофесійних фахівців в галузі політології та правознавства.

Працівникам Інституту політології і права, видатним педагогам-юристам під час конференції були вручені високі нагороди від університету: золота та срібні медалі НПУ імені М.П. Драгоманова; медаль Григорія Сковороди НАПН України. За плідну роботу в профспілці, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у вирішення соціально-економічних питань освітян, активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у роботу профспілкової організації викладачі Інституту були нагороджені грамотами та подяками Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку