Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Продовжуємо семінар-навчання з кадрового діловодства

1 листопада 2012,Публікації » Новини

Продовжуємо семінар-навчання з кадрового діловодства31 жовтня 2012 року Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України продовжила практику проведення семінарів-навчань з питань організації кадрового діловодства в профспілкових організаціях. Цього разу на навчання прибули спеціалісти профкомів вищих навчальних закладів.

Працівники КМОППОіНУ доповіли про порядок оформлення трудових правовідносин, формування штатного розкладу, організацію, ведення і зберігання кадрової документації та ін.

Під час семінару-навчання співробітникам первинних профспілкових організацій вищих навчальних закладів були надані зразки розпоряджень, наказів, витяги з книги обліку руху трудових книжок, типові правила внутрішнього трудового розпорядку та інші документи.

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень