Звітна профспілкова конференція в НПУ імені М.П. Драгоманова

16 листопада 2012,Публікації » Новини

Звітна профспілкова конференція в НПУ імені М.П. Драгоманова15 листопада 2012 року відбулася звітна конференція первинної профспілкової організації студентів Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.

З вітальним словом перед учасниками зібрання виступив ректор НПУ імені М.П.Драгоманова В.П Андрущенко, який вручив кращим студентам дипломи про надання іменних стипендій та привітав із наступаючим святом – Міжнародним днем студента.

З доповіддю про роботу профспілкового комітету за 2012 рік виступив голова профкому Станіслав Цибін, в якій звернув увагу на соціальний захист студентів, оздоровлення, програми допомоги та іменні стипендії. Також на конференції було прийнято рішення збільшити розмір щомісячного членського внеску з 1 січня 2013 року для студентів, аспірантів і докторантів, що навчаються на денній формі, не менше 1,5% від стипендії та інших виплат. Для членів профспілки – студентів, аспірантів та докторантів, які не отримують стипендію і навчаються на контрактній основі, розмір членських внесків встановити в розмірі 1% від мінімальної стипендії.

Роботу профспілкового комітету за звітний період одноголосно визнано задовільною.

На звітній профспілковій конференції були нагороджені грамотами голови профбюро та профгрупорги першого курсу за кращу мотиваційну роботу.

Прес-служба КМОППОіНУ

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку