Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

16 листопада 2012 року. Хронологія подій

16 листопада 2012,Публікації » Новини

16 листопада 2012 року. Хронологія подій10.00 – в офісі КМОППОіНУ розпочалася екстрена нарада голів районних у м. Києві організацій Профспілки з питання невиплати заробітної плати працівникам закладів освіти столиці.  Під час наради було прийнято рішення про проведення загальних профспілкових зборів з запрошенням голови КМДА Олександра Попова.

13.00 –  зустріч Олександра Яцуня  з  Олександром Поповим; очільник КМДА запевнив, що до кінця робочого дня буде завершено переведення коштів на виплату заробітної плати у повному обсязі на казначейські рахунки районних держадміністрацій. Освітяни зможуть їх отримати вже на початку наступного тижня.

Олександр Попов висловив свою готовність до зустрічі з профспілковим активом освіти Києва та зазначив, що в подальшому міська влада посилить контроль за вчасною виплатою заробітної плати.

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень