Рада КМОППОіНУ

28 листопада 2012,Публікації » Новини

Рада КМОППОіНУ28 листопада 2012 року відбулося засідання ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України. В роботі Ради взяли участь голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, заступник голови КМДА Леонід Новохатько та начальник Головного управління освіти і науки КМДА Оксана Добровольська. На порядок денний були винесені такі питання:

- про соціальне партнерство як модель суспільних відносин;

- про внесення змін і доповнень до Положення про Київську міську організацію Профспілки працівників освіти і науки України.

Перед колегами-освітянами виступив голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь, який у своїй доповіді зазначив: «Нас поважають як єдину сильну, сучасну і толерантну профспілкову організацію. Ми щодня працюємо над тим, щоб трудові колективи навчальних закладів були економічно захищені. При цьому, найдорожче – це довіра спілчан до нас, а також до влади. Тому що головна мета діяльності нашої організації – впевненість кожного освітянина у завтрашньому дні».

До обговорення проблем освітян столиці та розвитку соціального партнерства долучився голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов. Він зазначив, що міська влада у партнерстві з Профспілкою змогли вирішити багато соціальних проблем: «Ми знайшли порозуміння у співпраці. Наприклад, у цьому році виділено 350 мільйонів гривень на муніципальні надбавки працівникам навчальних закладів міста Києва».

Дискусію активно підтримали члени Ради, розглядаючи з представниками влади проблемні питання та спільно шукаючи шляхи їх вирішення.

Прес-служба КМОППОіНУ

17.листопада