Профком студентів: нові виклики

5 грудня 2012,Новини, Вища освіта

Профком студентів: нові викликиЗ 3 по 5 грудня 2012 року з ініціативи Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України проходить стратегічна сесія для студентського профактиву КПІ на тему: «Профком студентів: нові виклики».

Тенденції розвитку діяльності організації разом зі студентами обговорювали працівники КМОППОіНУ на чолі з Олександром Яцунем.

Основна мета проведення заходу – знайти нові шляхи розвитку профспілкової організації студентів, використовуючи досвід профспілкової організації освітян столиці, навчитися знаходити компроміс у різноманітних ситуаціях та аналізувати проблеми, що виникають у процесі діяльності колективу.

З метою активізації творчого мислення студентів модератор тренінгу Юрій Ващенко застосував методику «мозковий штурм», що спрямована на спільне розв’язання проблем за допомогою особливих прийомів: генерація ідей, відбір кращої ідеї та її аналіз.

У ході роботі учасники тренінгу розвивають ділові якості, вчаться тайм-менеджменту та вмінню аргументовано викладати свою думку.

Окрім того, під час стратегічної сесії, студенти пропонують різноманітні методи вдосконалення діяльності організації, серед яких обмін досвідом, запровадження постійно діючої школи профспілкового активу, застосування новітніх підходів до особистісно-діяльнісного розвитку студентів тощо.

Прес-служба КМОППОіНУ