Кабмін у 2009 році виділив 2,4 млн. грн на створення національних фільмів

28 квітня 2009,Публікації » Новини
Кабмін у 2009 році виділив 2,4 млн. грн на створення національних фільмівУряд України виділив Міністерству культури і туризму в 2009 році приблизно 2,410 млн. грн на створення 16 національних фільмів.
Це визначено постановою Кабінету міністрів від 22 квітня № 384 "Про державне замовлення на закупівлю товарів, виконання робіт, надання послуг, для державних потреб у 2009 році».

Так, планується створити і розповсюдити 5 ігрових фільмів, один анімаційний і 10 документальних та науково-пізнавальних фільмів.

Крім того, урядом визначено держзамовлення на випуск друкарської продукції на суму 224 523,2 грн. Зокрема, підручників для студентів вузів, учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів наукових видань, енциклопедичних видань, видань для дітей і юнацтва, літературу мовами національних меншин, твори класиків української літератури і лауреатів Національної премії ім. Т.Шевченко, твори класиків зарубіжної літератури в перекладі українською мовою, а також довідковими і інформаційними виданнями.