Команда НТУУ «КПІ» виграла ХІІІ турнір із баскетболу

12 грудня 2012,Новини, Вища освіта

Команда НТУУ «КПІ» виграла ХІІІ  турнір із баскетболуВже тринадцятий рік поспіль з ініціативи Студентської профспілкової асоціації м. Києва проводиться турнір з баскетболу серед студентських команд  вищих навчальних закладів за Кубок СПА м. Києва.

Змагання проводяться з метою пропаганди здорового способу життя серед молоді, подальшого розвитку та популяризації баскетболу і підвищення рівня спортивної майстерності студентів.

Цього року майже протягом двох місяців точилася напружена та запекла боротьба за першість у баскетбольному турнірі. Кожна гра проходила цікаво та завзято, учасники турніру показали високу результативність у кожній грі. Всього у змаганнях взяло участь 18 збірних команд. Під час цьогорічного турніру підтримати та повболівати за свою улюблену команду прийшло понад 10 тисяч студентів різних вишів.

11 грудня в спортивному комплексі НТУУ “КПІ” відбулися фінальні ігри, які визначили переможця ХІІІ турніру з баскетболу.

Першість здобула команда «КПІ» (тренер – Григорій Олександрович Устименко та Олег Кузенков), яка обіграла команду НАУ (тренер Володимир Стремоухов) з рахунком 92:72. У заключному турнірі команда «НУХТ» (тренер - Ганна Топчієва) перемогла команду «КНЕУ» (тренер – Сергій Вишинський) з рахунком 77:57.

Головним рефері турніру був суддя міжнародної категорії Валентин Сліпуха, а головним секретарем змагань – Ігор Калугін. Авторитетні судді визначили кращого гравця турніру – Сергія Аржековського, студента Національної академії управління.

Учасники турніру були нагороджені  грамотами, спортивними сумками та спортивним інвентарем (форма, м’ячі та баскетбольні кільця). Команді-переможцю вручили  Кубок Студентської профспілкової асоціації м. Києва.

Довідка:

За 3 перемоги однієї команди поспіль в рамках турніру кубок вручається назавжди.

У різні роки переможцями турніру ставали команди:

– Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана (2000 – 2003 рр.);

– Київського національного університету технології та дизайну (2004 – 2006 рр.);

– Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут” (2007 – 2009 рр.);

–Національної академії управління (2010 р.);

– Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут”(2011).

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку