Права людини – на порядку денному

21 грудня 2012,Публікації » Новини

Права людини – на порядку денному21 грудня 2012 року відбулося засідання Консультативної ради при Омбудсмені України. У роботі Консультативної ради взяв участь голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь. На порядок денний були винесені такі питання:

– аналіз діяльності Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у 2012 році;

– порушення прав людини в галузі охорони здоров’я;

– розробка Стратегічного плану для України у галузі захисту прав людини;

– проекти взаємодії Уповноваженого Верховної Ради України з неурядовими організаціями у 2013 році;

– узгодженість роботи Консультативної ради та експертних рад, створених при представниках Уповноваженого Верховної Ради України, з метою уникнення дублювання діяльності;

– зміни до Положення про Консультативну раду.

Прес-служба КМОППОіНУ

11.листопада