Рада Київської міської ради профспілок

24 грудня 2012,Публікації » Новини

Рада Київської міської ради профспілок21 грудня 2012 року відбулося ІV засідання Ради Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві „Київська міська рада профспілок ”.

У ході заходу було розглянуто питання щодо виконання рішень Х Київської міської міжспілкової конференції профспілок і завдання по активізації роботи Міськпрофради із захисту соціально-економічних прав та інтересів спілчан. В обговоренні звітної доповіді взяв участь заступники голови КМОППОіНУ Олександр Трофименко. Пропонуємо до вашої уваги тези виступу:rada-mskprofradi.doc [34.5 Kb] (cкачувань: 8)

Після засідання в урочистій обстановці відбулося підписання Договору про співпрацю з Мінським міським об’єднанням організацій профспілок.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018