Переможці конкурсу «Педагогічні сходинки»

24 грудня 2012,Публікації » Новини

Переможці конкурсу «Педагогічні сходинки»Ось і завершився II щорічний конкурс творчих робіт «Педагогічні сходинки». Цього року темою творів для молодих педагогів, які вправно володіють мистецтвом слова, стала: «Учитель – скульптор душі».

Лауреати підготували різноманітні матеріали, серед яких есе, художні нариси, поезія, публіцистичні статті та ін.

Кожна робота вражала своєю багатогранністю, оригінальним підбором слів-образів та вмінням вдалого поєднання художніх деталей, лексики і цитат.

Твори оцінювалися за такими критеріями: відповідність темі та умовам конкурсу, творчий рівень, авторський стиль, оригінальність і змістовність. Експертну оцінку творчих робіт здійснив кандидат філологічних наук, професор, директор Інституту української філології НПУ імені М.П. Драгоманова Анатолій Висоцький.

Гран-прі конкурсу здобула Наталія Срібна, вчитель початкових класів гімназії-інтернату №13 Солом’янського району. Перше місце посіла робота Анни Ляшенко, учителя початкових класів СНВК «Деснянка» Деснянського району. Другу сходинку педагогічного п’єдесталу розділили Тетяна Патик, вчитель української мови та літератури ЗНЗ №118 «Всесвіт» Подільського району, та Галина Науменко, вчитель початкових класів ЗНЗ №78 Печерського району. Третє місце здобули Галина Куцаченко, вчитель англійської мови ЗНЗ №197 імені Дмитра Луценка Святошинського району, та Катерина Ворожбянова, учитель англійської мови Українського гуманітарного ліцею Печерського району.

Також відзначено Євгенію Тельнову, вчителя початкових класів ЗНЗ №216 Оболонського району у номінації «Збереження духовних цінностей».

Лауреатами у номінації «Креативність думок» стали:

Ірина Димань, вчитель української мови та літератури ЗНЗ №8 Оболонського району;

Вероніка Волковинська, вчитель предмету «Людина і світ» Українського гуманітарного ліцею Печерського району;

Світлана Ковбасюк, вчитель фізичної культури Києво-Печерського ліцею №171 «Лідер» Печерського району;

Тетяна Бабкова, вчитель англійської мови СЗШ №279 ім. П. Григоренка Солом’янського району;

Юлія Захарова, вчитель іноземної мови гімназії № 109 ім. Т.Г. Шевченка Печерського району.

Переможців та учасників нагороджено дипломами і грошовими преміями.

Проведений конкурс КМОППОіНУ став підґрунтям для розкриття творчого потенціалу молодих учителів і мотивацією для подальшої педагогічної діяльності.

Прес-служба КМОППОіНУ