Як зустрічати рік Змії?

26 грудня 2012,Публікації » Новини

Як зустрічати рік Змії?Напередодні новорічного свята кожен із нас замислюється над тим, як зустріти Новий рік 2013 року. Адже всі прагнуть зустріти Новий рік так, щоб протягом наступного року нас супроводжувала удача в усьому. Ми читаємо різні прогнози астрологів у гороскопах та перебуваємо в очікуванні новорічного дива.

2013 ознаменувався роком Чорної Водяної Змії, яка символізує мудрість, терпіння, витривалість і розважливість, збиваючи з пантелику супротивників своєю беззахисною і повільною поведінкою. Рік Чорної Водяної Змії фактично вступає в свої права десятого лютого 2013 року, а закінчиться тридцять першого січня 2014 року.

Загальний гороскоп на 2013 рік обіцяє всім знакам зодіаку удачу в інтелектуальній діяльності. Найкраще справи будуть йти у вчених, аналітиків, вчителів і політиків. За китайським календарем змія вважається символом мудрості, розуму, волі та любить, коли люди міркують, тому потрібно в цьому році приймати розумні і продумані рішення.

Саме Чорна Змія несе людям в майбутньому році несподівані перевороти і зміни в житті, нестабільність і мінливість подій. Тому рекомендується в рік Змії все ретельно продумати, зважити всі фактори та спланувати кожен свій крок, перш ніж до чогось приступати. Потрібно бути вкрай обережними у новому році, обачність також не завадить.

Наступний 2013 вимагає зважених рішень, які потрібно приймати не лише на основі аналізу, але і спираючись на емоції. Агресія не характерна для року змії, але при цьому, якщо прояв такої спостерігатиметься, то пощади не варто чекати.

Обов’язковою умовою зустрічі цього Нового року буде присутність на столі гілочки сосни, яка символізуватиме довголіття. А на ялинці обов’язково має бути невеликий талісман року – змія, їй підлестить така увага.

Змія – дуже охайна і навіть кілька разів на рік змінює шкіру, тому китайські мудреці радять обов'язково присвятити передноворічний час генеральному прибиранню дому. До 31 грудня слід встигнути вимести і викинути разом зі сміттям, пилом і мотлохом все невезіння, яке траплялося в попередньому році – Дракон  буде радий гідним проводам, а Змія задоволена наданими почестями.

Оселя повинна бути прикрашена у «зміїному стилі». В елементах декору треба дотримуватися кольорів, що відповідають водній стихії! З приходом Нового року, «Змія» повинна відчути, що її чекали, що до її приходу готувалися!

Обов'язково потрібно помиритися з коханими, рідними та друзями, якщо стосунки були затьмарені сварками і недомовками. Адже змія дуже не любить скандалів та суперечок.

2013 рік сприятливий для одружень. Шлюби, укладені в цьому році, будуть довгими та щасливими. Хоча відносини у закоханих будуть розвиватися нерівномірно. Їх чекають серйозні випробування. Ті, хто вже є у шлюбі, будуть щасливими, якщо будуть вміти йти на компроміси. Їхні почуття будуть в гармонії, якщо вони навчаться чути один одного та поставлять на перше місце духовні аспекти.

Вибираючи, де зустріти рік змії, пам’ятайте про те, що змія не переносить шуму, тому рекомендується зустрічати цей Новий рік в тісному сімейному колі або компанії друзів. Постарайтеся розслабитися, відкинути всі похмурі думки і забути про турботи. У новорічну ніч дуже важливо мудро дивитися на речі, насолоджуватися спілкуванням з близькими людьми, відкинути в сторони дріб’язкові переживання.

З одягу підберіть що-небудь чорне або темно-синє. Це повинен бути обов'язково новий одяг. Уникайте яскраво червоного кольору, неприємного для змії, але і не намагайтеся одягтися у все чорне, бо Новий рік – це свято, тому дайте волю своїй фантазії і покладіться на власний смак.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018