Канікули для школярів

Канікули для школярівУчні київських шкіл матимуть два тижні канікул, починаючи з 29 грудня. Про це повідомляє прес-служба Київської державної міської адміністрації.

"Повернуться до навчання юні кияни 14 січня 2013 року", – йдеться в повідомленні КМДА.

Впродовж канікул у столиці працюватимуть гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об'єднання. Окрім того, для школярів Києва запланували пізнавально-розважальну програму, новорічні й різдвяні святкові вистави та спортивно-масові заходи.

Також у Києві відбудеться міський новорічний бал старшокласників, а для учнів столичних і сільських шкіл 29 грудня 2012 року о 14:00 в Колонному залі КМДА відбудеться свято Новорічної ялинки.

Прес-служба КМОППОіНУ

11.листопада