Робота з профактивом – головний пріоритет Святошинської РОП

28 грудня 2012,Публікації » Новини

Робота з профактивом – головний пріоритет Святошинської РОПНаприкінці грудня Святошинська районна організація профспілки провела майстер-клас для голів первинних профспілкових організацій всіх закладів освіти району.

Основною метою заходу стало підбиття підсумків роботи школи профспілкового активу. Тема цього навчання – «Робота постійних комісій профспілкового комітету первинних профспілкових організацій».

Досвідчені голови профкомів: Галина Михайлівна Бедій (СЗНЗ №196) та Ніна Олексіївна Алексєєва (ДНЗ № 516) гостинно прийняли профактив Святошинського району. Вони розповіли колегам про злагоджену роботу комісій профспілкового комітету заради інтересів спілчан, про єдність та авторитет освітянської профспілки у своїх колективах.

Активну участь у роботі майстер-класу взяли і наші соціальні партнери: Олена Василівна Мендель – директор СЗНЗ №196 та Лариса Василівна Чупак – завідуюча ДНЗ № 516.

Кожен  учасник цього заходу мав можливість не тільки оцінити роботу своїх колег, а й поспілкуватися один з одним, розповісти про особливості діяльності комісій профспілкового комітету та привітати один одного з прийдешнім Новим роком!

Людмила Заворітько,

Голова Святошинської РОП