Анонс

5 листопада 2008,Публікації » Новини
У зв’язку з підвищенням тарифів у 4 рази на проїзд у громадському транспорті, Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України проводить круглий стіл з питань тарифної політики в м. Києві.
Круглий стіл відбудеться в конференц-залі Будинку Вчителя 6 листопада 2008 р. початок о 12.00.

До участі запрошені:

• голова КМДА – Черновецький Л.М.;
  • начальник головного управління освіти і науки виконавчого органу Київради КМДА – Гриневич Л.М.;
  • начальник Головного управління з питань цінової політики виконавчого органу Київради КМДА – Яструбинському В.І.;
  • начальник КП ”Київський метрополітен” – Мірошніков П.В.;
  • генеральний директор КП ”Київпастранс” – Ламбуцький М.М.
  • По темі:

17.листопада