Розпочинається реєстрація до ЗНО!

Розпочинається реєстрація до ЗНО! Невід’ємним елементом проходження зовнішнього незалежного оцінювання є реєстрація майбутніх учасників. Розпочнеться ця процедура 4 січня та триватиме до 5 березня.

За цей час ті, хто хоче скласти ЗНО, повинні надіслати на поштову адресу регіонального центру оцінювання якості освіти комплект реєстраційних документів, до якого входить:

- заява-реєстраційна картка, що має бути оформлена відповідно до зразка, розробленого та затвердженого Українським центром оцінювання якості освіти;

- копія паспорта. Особи, які не мають паспорта і яким станом на 1 вересня 2012 року не виповнилося шістнадцять років, можуть подавати копію свідоцтва про народження;

- копія документа про повну загальну середню освіту або довідка з місця навчання;

- копія документа про зміну прізвища, ім'я, по батькові (для осіб, у документах яких є розбіжності в персональних даних).

Для оформлення заяви-реєстраційної картки особа повинна звернутися до пункту реєстрації або самостійно оформити заяву-реєстраційну картку, скориставшись спеціальною комп'ютерною програмою, що буде розміщена на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти не пізніше 4 січня 2013 року.

Цього року абітурієнти матимуть змогу скласти ЗНО не більше, ніж з чотирьох предметів на вибір: біології, всесвітньої історії, географії, історії України, математики, російської мови, української мови і літератури, фізики, хімії, світової літератури, іноземної мови (англійської, німецької, французької, іспанської).

Якщо усі документи для реєстрації оформлено правильно та вчасно, то учасники отримають рекомендованим листом бланк Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання від регіонального центру оцінювання якості освіти. У разі відмови в реєстрації, особа матиме можливість усунути недоліки та повторно пройти реєстрацію.

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.