ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

20% «соціальну подушку», як останню сорочку бюджетників, – не віддамо!

4 січня 2013,Публікації » Новини

20% «соціальну подушку», як останню сорочку бюджетників, – не віддамо!Пропонуємо вашій увазі статтю голови Київської міської організації Профспілки Олександра Яцуня – «Власть за год обворует каждого учителя на 4 400 гривен», що вийшла на сайті інформаційної агенції «Главком».

Автор, розуміючи фінансові передумови прийняття держбюджету України на 2013 рік звертає увагу на усі виклики та загрози, що несе цей документ для освітян країни та столиці зокрема.

Виникають логічні запитання – чи таким чином впритул присувають учителя до межі бідності і остаточно знижують планку національної освіти? Чи знову покривається фінансовий дефіцит за рахунок бюджетників?

Столична профспілкова організація адекватно оцінює економічну ситуацію в країні. «Ми не шукаємо приводу для конфлікту і не висуваємо нездійсненні вимоги. Але 20% «соціальну подушку», як останню сорочку бюджетників, ми не віддамо, – наголошує Олександр Яцунь.

Автор рішуче закликає, що зміни до кошторису країни потрібно внести ті, що необхідні і вигідні народові України.

Повну версію статті читайте на сайті ІА «Главком»  – http://glavcom.ua/articles/9132.html

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018

28.лютого