ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

2013-й оголошено Роком дитячої творчості в Україні

2013-й оголошено Роком дитячої творчості в УкраїніУказом Президента України 2013 рік оголошено Роком дитячої творчості.

Основною метою такого Указу є забезпечення освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для їх творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку, виявлення і підтримки талановитих та обдарованих дітей, організації змістовного дозвілля, вдосконалення виховної роботи та розбудови системи позашкільної освіти.

Як зазначено в документі,  Кабінет Міністрів України має розробити та затвердити до 1 лютого план заходів із підготовки і проведення року дитячої творчості. Також дано доручення місцевій владі розробити план регіональних заходів.

Державний комітет телебачення і радіомовлення України має забезпечити широке висвітлення заходів із підготовки та проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018