Соціальний діалог профспілки з владою

15 січня 2013,Публікації » Новини

Соціальний діалог профспілки з владою15 січня 2013 року відбулася зустріч Голови КМДА Олександра Попова з директором Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Оксаною Добровольською та головою Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександром Яцунем. Обговорювалися питання бюджету столичної освіти на 2013 рік, соціального захисту вчителів, у тому числі і 20% муніципальної надбавки.

У результаті зустрічі сторони дійшли згоди про організацію круглого столу з профспілковим активом із вище зазначених питань.

Прес-служба КМОППОіНУ

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку