Конкурс до Дня святого Валентина

8 лютого 2013,Публікації » Новини

Конкурс до Дня святого ВалентинаКиївська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України оголошує конкурс на кращу валентинку до Дня всіх закоханих.

Журі оцінюватиме роботи у двох номінаціях: «Найкраще художнє оформлення» та «Найкраще текстове оформлення». Скористайтеся можливістю висловити свої почуття, сказати теплі та щирі слова близьким людям і отримати оригінальні подарунки. Чекаємо на Ваші роботи до 14 лютого у редакції ІВ «Єдність» за адресою вул. Володимирська, 57 каб. 16 (Будинок Вчителя) або надсилайте на пошту org@profspilka.kiev.ua з поміткою «Конкурс валентинок».

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.