«Лапландія у моєму місті» очима дітей

«Лапландія у моєму місті» очима дітейУ галереї Київського міського будинку вчителя проходить виставка конкурсу дитячих малюнків «Лапландія у моєму місті». У конкурсі взяли участь: діти не лише із столиці, але й із інших областей України та із-за кордону. Зокрема на виставці можна побачити роботи дитячих художніх студій Палаців дітей та юнацтва, Київської дитячої школи мистецтв №2 ім. М. І. Вериківського, Зразкової студії образотворчого мистецтва «Бджілка» ЦТ «Шевченківець», Київської дитячої школи мистецтв №3; Київського Палацу дітей та юнацтва; середніх загальноосвітніх шкіл та інших.

Тематика робіт щороку інша. Кращі малюнки відзначаються дипломами і подарунками та виставляються у відомих мистецьких залах Києва, зокрема, в Музеї сучасного образотворчого мистецтва України. Цьогорічний конкурс „Лапландія у моєму місті” приурочений до Дня Святого Миколая, Нового року та Різдва. Виставка триватиме до кінця січня, після чого відбудеться оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців.

Прес-служба КМОППОіНУ