Нові ідеї молодих педагогів

Нові ідеї молодих педагогів28 січня 2013 року у медіа-центрі Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України пройшла зустріч Олександра Яцуня з головами районних Товариств молодих педагогів (ТМП).

Основною метою заходу стало обговорення питань щодо надання допомоги молодим освітянам при адаптації до специфіки трудової діяльності, створення сприятливих умов для їх вчительської майстерності та задоволення професійних і соціальних запитів педагогічної роботи.

Під час зустрічі голова КМОППОіНУ зазначив, що необхідно залучати до Товариств нових молодих педагогів, які б ділилися новими ідеями та планами. Адже з кожним роком ті педагоги, які набули професійного досвіду та досягли певного віку, виходять із Товариства молодих педагогів, і у зв’язку з цим потрібно оновлювати його склад у кожному районі.

Голови ТМП підтримали Олександра Яцуня та стали ініціаторами ідеї провести гру «Що? Де? Коли?» під назвою «Блондинки проти брюнетів».

Під час жвавої та активної бесіди представники Товариств молодих педагогів також запропонували провести «Бал молодих вчителів», виїзний семінар, круглий стіл на тему «Роль молодого педагога в реалізації Київського стандарту освіти» та ін.

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку