Гімназія біотехнологій №177 відсвяткувала 50-річчя

Гімназія біотехнологій №177 відсвяткувала 50-річчяНаприкінці січня поточного року гімназія біотехнологій №177 Солом’янського району міста Києві відзначила своє 50-річчя.

Навчальний заклад було створено у 1962 році як трудову політехнічну школу з виробничим навчанням у складі 9-11 класів. Випускники школи мали можливість здобути 13 виробничих спеціальностей. Через сім років було долучено початкову школу. У 1972 році у навчальному закладі запроваджено кабінетну систему. А через деякий час у школі відкрився клас з поглибленим вивченням хімії. У 2004 році середня загальноосвітня школа №177 отримала статус спеціалізованої школи з поглибленим вивченням біотехнологій. А вже 2008 року стала гімназією.

На святкових урочистостях були присутні заступник голови Київської міської державної адміністрації Леонід Новохатько, Голова Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації Іван Сидоров, начальник районного управління освіти Галина Лазарєва, заступник голови Олена Савицька та ін.

Участь у ювілейному заході взяли представники освітянської та медичної громади міста Києва, районного управління освіти, районного методичного центру, Голова Солом`янської районної організації Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Василь Марочко.

З вітальним словом від Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації виступила перший заступник директора Департаменту Вікторія Челомбітько.

На ювілейному святі у виконанні учнів та вчителів гімназії прозвучало чимало пісень. Позитивні емоції та веселий настрій дарували гостям театр «Творча свічка», команди КВК «Шланги», «Матріксс» і «Третій», вихованці гуртків, серед яких студія «Fashion kids», студія «Z» та інші.

Прес-служба КМОППОіНУ