Перенесення робочих днів у 2013 році

7 лютого 2013,Публікації » Новини

Перенесення робочих днів у 2013 роціЗ метою створення сприятливих умов для святкування 1 і 2 травня – Дня міжнародної солідарності трудящих та 9 травня – Дня Перемоги, а також раціонального використання робочого часу, Кабінет Міністрів прийняв рішення про перенесення робочих днів у травні 2013 року.

Таким чином, рекомендовано керівникам підприємств, установ і організацій перенести робочі дні для працівників, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями з:

– п’ятниці 3 травня – на суботу 18 травня;

– п’ятниці 10 травня – на суботу 1 червня.

Спеціальний режим роботи банків та їх установ у зазначені дні визначає Національний банк.

Прес-служба КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку