Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

2013 - «З профспілкою дешевше»

2013 - «З профспілкою дешевше»Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України  продовжила на 2013 рік термін дії дисконтних карток в рамках соціального проекту "З профспілкою дешевше!".

Основні переваги для членів профспілки, користувачів дисконтної програми:

• Дисконтна карта видається члену Профспілки БЕЗКОШТОВНО.

• Ви економите свій сімейний бюджет, отримуючи знижки, і можете собі дозволити придбати більше потрібних Вам товарів чи послуг.

• Ви можете брати участь у всіх програмах, які проводяться КМОППОіНУ.

Дисконтна картка КМОППОіНУ – карта, що має ідентифікаційний номер і термін дії. Власником картки є фізична особа, яка отримала її від Київської міської організації Профспілки на правах членства.

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень