Навчальний рік у школах закінчиться 24 травня

12 лютого 2013,Публікації » Новини

Навчальний рік у школах закінчиться 24 травняМіністерство освіти і науки, молоді та спорту затвердило порядок закінчення навчального року й проведення державної підсумкової атестації в загальноосвітніх навчальних закладах.

У цьому навчальному році заняття в школах завершаться 24 травня (25 травня для шкіл, що працюють за шестиденним робочим тижнем).

Навчальні екскурсії та навчальна практика учнів буде проводитися в 1-4 класах (27-30 травня), в 5-8 і 10 класах (27 травня – 7 червня).

У 4 класах державна підсумкова атестація буде проводитися з 13 по 21 травня з української мови й читання, математики. У 9 класах державна підсумкова триватиме з 28 травня по 11 червня з 5 предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмету на вибір навчального закладу.

Диктант для випускників 9-х класів буде проведено 31 травня. Завдання буде оголошене в день проведення атестації по телебаченню і радіо.

Конкретні дати проведення атестації з інших предметів визначають навчальні заклади за узгодженням з відповідними управліннями освіти.

Державна підсумкова атестація для випускників 11 класів проводиться з 27 по 31 травня з 3 предметів у письмовій формі за збірниками завдань. 27 травня відбудеться державна підсумкова атестація з української мови, а завдання буде оголошене в день проведення атестації по телебаченню і радіо.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку