ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Обговорення законопроектів «Про вищу освіту»

12 лютого 2013,Новини, Вища освіта

Обговорення законопроектів «Про вищу освіту»12 лютого 2013 року на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулося засідання робочої групи з обговорення та підготовки пропозицій до законопроектів «Про вищу освіту», зареєстрованих у Верховній Раді України.

У заході взяли участь голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь як член робочої групи ЦК Профспілки з підготовки пропозицій до законопроектів, ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський, голова Профспілки працівників освіти і науки України Георгій Труханов, голова Громадської ради при Міністерстві освіти і науки молоді та спорту України, секретар Спілки ректорів ВНЗ України Ярослав Болюбаш,  голови первинних профспілкових організацій Київського національного університету імені Тараса Шевченка Володимир Цвих та Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" Віталій Молчанов, голова первинної профспілкової організації студентів Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Станіслав Цибін та представники обласних організацій профспілки.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018