24-та річниця виведення радянських військ з Афганістану

15 лютого 2013,Публікації » Новини

24-та річниця виведення радянських військ з АфганістануШановні ветерани війни в Афганістані!

Афганська війна залишала свій слід у житті багатьох її учасників. 15 лютого – день виведення радянських військ з Афганістану, став днем вшанування всіх учасників бойових дій на території інших держав.

Сьогодні ми відзначаємо 24-ту річницю тієї знаменної дати і вшановуємо пам’ять воїнів-афганців та їхніх побратимів.

Минають роки, але вогняні події афганської війни, її героїв, які продемонстрували приклад мужності і вірності військовому обов’язку, неможливо викреслити з нашої пам’яті.

Щиро вітаємо ветеранів Афганської війни та зичимо вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і миру на довгі літа!

Низький вам уклін!

11.листопада