Студенти КНУ імені Тараса Шевченка відпочили в ТК "Буковель"

15 лютого 2013,Новини, Вища освіта

Студенти КНУ імені Тараса Шевченка відпочили в ТК "Буковель"З 4 по 8 лютого 2013 року 200 студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка відпочили в гірськолижному туристичному комплексі Буковель. Серед них – представники різних факультетів та інститутів, зокрема: географічного, геологічного, економічного, Інституту журналістики, Інституту міжнародних відносин, Інституту філології, механіко-математичного, фізичного, філософського, факультету кібернетики, соціології, психології та юридичного факультетів.

Карпатський регіон зустрів відпочивальників невимовною красою природи, колоритним і гостинним місцевим населенням, розмаїттям розваг на будь-який смак. Кожен мав можливість чудово відпочити, а унікальний гірський клімат, мінеральні джерела і захоплюючі прогулянки з неймовірними краєвидами навколо допомогли оздоровитися і набратися від природи додаткових сил перед складним та відповідальним навчальним процесом.

ППО КНУ імені Тараса Шевченка