Святкування Дня закоханих – англійською

18 лютого 2013,Новини, Вища освіта

Святкування Дня закоханих – англійською Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування Національного університету харчових технологій організував свято для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з нагоди Дня Святого Валентина.

Дійство відбувалося у гуртожитку № 3 за творчим сценарієм викладачів кафедри Олени Кохан і Лариси Яненко.

Студенти з радістю підхопили цю ідею, тому всі разом готувалися до святкування. Вони допомагали оформити залу «сердечними» повітряними кульками, заздалегідь підготували стінгазети, які були вивішені в холі гуртожитку та в залі.

Мовою Шекспіра учасники заходу обговорювали історію виникнення популярного серед молоді свята, пов’язаного із образом святого Валентина – покровителя закоханих, традиції та звичаї святкування цієї події в різних країнах світу; декламували вірші та співали романтичні пісні.

Кожний мав змогу кинути листівку із зізнанням у коханні в скриньку для «валентинок», які потім були доставлені Амурами до адресатів.

Родзинкою заходу стали цікаві конкурси англійською мовою: «Конкурс ніжних слів», «Найкращий поет романтичних віршів», «Кохання з першого погляду», «Найемоційніша декламація вірша», «Знаходження другої половинки відомих людей», де студенти отримували символічні подарунки.

Наостанок вечора головний подарунок – шоколадні цукерки дістався найактивнішому учаснику святкування – і смачно, і солодко, і корисно!

Національний університет харчових технологій