Свято мужності та сили

22 лютого 2013,Публікації » Новини

Свято мужності та сили У всі часи захищати рідну землю було справою честі та гідності мужніх людей, справжніх патріотів своєї країни, святим обов’язком кожного громадянина. 23 лютого Україна відзначає День захисника Вітчизни, свято, яке із Дня Радянської армії перетворилося на всенародний чоловічий день . Воно є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників Батьківщини та проявом поваги народу до них.

Свято виникло у 1918 році як день народження Червоної Армії після перемоги над німецькими військами під Нарвою та Псковом. У 1999 році було видано Указ Президента України, який затвердив цю дату на офіційному рівні під величною назвою «День захисника Вітчизни». Це свято покликане продовжувати славні традиції, за якими стоїть історія, сповнена героїзму та подвигів.

Вітаємо сильну половину людства з Днем відважних та сильних духом чоловіків, яким є кого і що захищати. Щиро бажаємо Вам творчого натхнення, невичерпної енергії, успіху та перемог у справах. Нехай труднощі, що зустрічаються на Вашому шляху, будуть завжди легко переборні. Міцного здоров'я, душевного тепла та святкового настрою!

Прес-служба КМОППОіНУ

17.листопада