Міністр освіти України обіцяє підвищити стипендії

26 лютого 2013,Публікації » Новини

Міністр освіти України обіцяє підвищити стипендіїМіністерство освіти і науки, молоді та спорту внесло на розгляд Кабінету Міністрів постанову щодо підвищення стипендій.

Про це 25 лютого 2013 року під час прес-конференції сказав Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник, повідомляє УНН.

«Я думаю, що вона найближчим часом буде ухвалена. Буде дійсно підвищена стипендія і суттєво. Крім того, збільшаться розміри так званих іменних стипендій – Президента, Верховної Ради, Кабміну і Міністерства», - сказав міністр освіти.

На уточнююче запитання, на скільки зростуть стипендії, Д.Табачник відповів: «давайте я завізую у Мінфіні, пройдемо погодження і думаю, що до березневих свят буде все в порядку».