Усі на урок плавання!

Усі на урок плавання! Міністерство освіти і науки, молоді та спорту ініціювало впровадження з 2013 року загальнодержавного «Уроку плавання». Причиною такого нововведення стало необережне поводження дітей у відкритих водоймах, що призводить до нещасних випадків та травмувань.

Під час весняної програми цього року планується спрямувати всі наявні матеріальні та людські ресурси на навчання плавання дітей дошкільного віку, учнів початкової школи та перших класів базової школи.

«У містах, там, де є матеріальна база, ми її будемо максимально використовувати. Там, де немає матеріальної бази, будемо чекати травня-червня, і тоді організовувати ці заняття», - сказав міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник.