Хода ветеранів на День Перемоги

5 травня 2009,Публікації » Новини
Хода ветеранів на День ПеремогиУрочиста хода ветеранів з нагоди Дня Перемоги по головній вулиці Києва Хрещатику почнеться 9 травня о 9.00. Про це йшлося на нараді з питань організації святкування 64-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні, повідомила прес-служба віце-прем’єра Івана Васюника.

Впродовж ходи ветеранів супроводжуватимуть перші особи держави.

Музичний супровід забезпечуватиме національний президентський оркестр.

Мітинг-концерт «Подвиг народу безсмертний!» почнеться об 11.00.

На 11.08 запланована загальнонаціональна хвилина мовчання.

Ветеранів привітає Президент України Віктор Ющенко, крім того, українські співаки виконуватимуть для них фронтові пісні.

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.