Масляна не за горами

6 березня 2013,Публікації » Новини

Масляна не за горамиКиїв запрошує киян та гостей столиці на святкування Масляної, яке триватиме 16 - 17 березня.

Масляна розпочинає цикл весняних українських традиційних свят. Це веселе свято, яке символізує прощання із зимою та зустріч весни. Воно сповнене народних звичаїв та обрядів.

Цього року на киян та гостей столиці чекають народні гуляння, розважальна програма, театралізоване дійство за участю самодіяльних колективів, вокальних та фольклорних ансамблів, а також смачні млинці і вареники.

Так, упродовж 16 та 17 березня зустріч весни відбудеться у таких локаціях:

Майдан Незалежності та вул. Хрещатик;

Виставковий центр «ВДНГ» (просп. Академіка Глушкова, 1);

Парк «Мамаєва слобода» (вул. М. Донця, 2);

Парк «Київська Русь» (Київська обл., с. Копачів);

Національний музей народної архітектури та побуту України (с. Пирогів);

Гідропарк – пляж Молодіжний (КП «Плесо»);

Голосіївський район – «Голосіївська масляна – 2013» (17.03.2013 – Голосіївський парк культури і відпочинку ім. М.Рильського);

Дарницький район – «Дарницька Масляна – 2013» (17.03.2013 – Парк культури і відпочинку «Партизанська слава»);

Деснянський район – «Проводи зими. Масляна – 2013» (17.03.2013 – Майданчик біля РДА, просп. Маяковського, 29);

Дніпровський район – Свято Масляної (16.03.2013 – Центр культури та мистецтв Дніпровського р-ну, вул. Алма-Атинська, 109);

Оболонський район – Свято Масляної (16.03.2013 – Пуща Водиця, 9-лінія);

Печерський район – Святковий ярмарок продовольчих товарів (16.03.2013 – вул. Івана Кудрі, 14);

Подільський район – Свято Масляної «Масляну справляємо – весну красну зустрічаємо!» (16.03.2013 – Куренівський парк);

Святошинський район – Свято Масляної (16.03.2013 – Центр культури «Святошино», просп. Перемоги,112);

Солом’янський район – Свято Масляної (16.03.2013 – Парк ім. Островського, парк «Відрадний»).

За матеріалами kievcity.gov.ua