Звітна рада КМОППОіНУ

13 березня 2013,Публікації » Новини

Звітна рада КМОППОіНУ12 березня 2013 року в конференц-залі Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова відбулася звітна рада Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України за період роботи з березня 2012 року до березня 2013 року. На заході були присутні 98 членів ради.

На порядок денний було винесено такі питання:

- Про зміни у складі ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України;

- Про реалізацію основних напрямів діяльності Київської міської Профспілки працівників освіти і науки України за період з березня 2012 р. до березня 2013 р.;

- Про кошторис прибутків та витрат ради КМОППОіНУ і КМОППОіНУ в цілому на 2013 р. та звіти про виконання кошторисів за 2012 р.;

- Інформація ревізійної комісії про роботу КМОППОіНУ за 2012 р.

Голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь висвітлив діяльність Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України за звітній період та окреслив перспективні напрями роботи. «Найбільше досягнення профспілки – це збереження довіри освітян до організації, про що свідчить збільшення кількості членів Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України. Членство у профспілці – свідоме для 93,5%», - зауважив Олександр Яцунь. У своїй доповіді він звернув увагу на соціальний діалог з владою – з Київською міською державною адміністрацією та Департаментом освіти і науки, молоді та спорту, а також на налагодження соціального партнерства.  «Соціальні партнери стали нашими союзниками у збереженні 20 % муніципальної надбавки. Муніципальна надбавка для вчителя становить в середньому 3800 гривень у рік. Це та соціальна подушка, яка забезпечує спокій освітян та забезпечує гармонізацію професії педагога у сучасному світі», - зазначив голова КМОППОіНУ.

Олександр Яцунь не оминув проблемні моменти: затримку заробітної плати, низький рівень фінансування освітньої галузі, питання житлового забезпечення, охорони праці, прав та гарантій студентів. Члени ради активно долучилися до обговорення важливих аспектів, висвітлених у доповіді Олександра Яцуня.

Під кінець заходу було відзначено спілчан, які зробили значний внесок у роботу КМОППОіНУ. Олександр Яцунь, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України, нагороджений почесним знаком «Шана і Подяка» Федерації профспілок України за активну участь у Всеукраїнському огляді роботи профспілок і трудових колективів на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей у 2012 році та дипломом Федерації профспілок України за участь у Всеукраїнському огляді роботи профспілок і трудових колективів на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей і підлітків у 2012 році у номінації «За досягнення у роботі з організації оздоровлення та відпочинку дітей».

Ольга Келіна, голова ППО, вчитель фізичної культури середньої загальноосвітньої школи № 186 Голосіївського району, Алла Загородня, голова ППО, вихователь дошкільного навчального закладу № 138 Дарницького району, Олена Бабіна, голова ППО, комірник дошкільного навчального закладу № 555 Деснянського району, Світлана Круц, голова ППО, бібліотекар Технологічного ліцею Дніпровського району, Ніна Ємельянова, голова ППО, вчитель історії загальноосвітнього навчального закладу № 168 Оболонського району, Ольга Архипченко, голова ППО, вихователь-методист дошкільного навчального закладу № 205 Печерського району, Ірина Шостак, член ради КМОППОіНУ, голова ППО, вихователь дошкільного навчального закладу № 777 Подільського району, Людмила Люшневська, голова ППО, вихователь-методист дошкільного навчального закладу № 571 Святошинського району, Наталія Рубальська, голова ППО, музичний керівник дошкільного навчального закладу № 677 Солом’янського району, Світалана Омельчук, голова ППО, тренер-методист спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву № 20 Шевченківського району, Ангеліна Яресько, член профспілкового комітету, голова профбюро факультету кібернетики, начальник інформаційно-обчислювального сектору факультету кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Лідія Андрейчук, член президії профспілкового комітету, голова профбюро, начальник відділу кадрів і архівної справи Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», Марина Тюхляєва, голова профбюро обліково-економічного факультету, старший викладач кафедри обліку в кредитних і бюджетних організаціях ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» отримали почесні грамоти ЦК Профспілки працівників освіти і науки України. Нагрудним знаком «Заслужений працівник освіти і науки України «Золота відзнака» нагороджено голову ППО спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 10 Дарницького району Володимира Василюка.

З нагоди ювілею почесні грамоти Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України отримали Йосиф Ривкінд, член президії ради Шевченківської районної організації Профспілки, голова первинної профспілкової організації, вчитель  інформатики ліцею № 38 ім. В.Молчанова, та Юрій Устинов, член виробничої комісії профспілкового комітету, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій.

Звітна рада пройшла конструктивно і злагоджено.

Постанова ради № Р-7-2 12.03.13postanova-radi-r-7-2-12.03.13.doc [75.5 Kb] (cкачувань: 15)

Прес-служба КМОППОіНУ

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ