Святкове продовження звітної ради

13 березня 2013,Публікації » Новини

Святкове продовження звітної радиУрочиста частина звітної ради Київської міської організації КМОППОіНУ відбулася у Національному академічному театрі імені Івана Франка. Освітян столиці з весняним святом – Міжнародним жіночим днем – теплими словами привітали голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України, заступник голови Київської міської державної адміністрації Віктор Корж та директор Департаменту освіти і науки України Оксана Добровольська.

«Бажаю Вам сімейного благополуччя, родинного тепла та невичерпної енергії. Нехай ваше життя завжди буде натхненим, сповненим довіри до дітей, діти хай відповідають любов’ю, а держава – повагою», - зазначив глова КМОППОіНУ.

Віктор Корж передав вітання від голови КМДА Олександра Попова та зазначив: «Усі війни через жінок, усі перемоги для жінок. Та атмосфера, яка панує тут, - це ознака поваги до вас, шановні жінки. Нехай ви завжди будете крилами профспілки. Свята, здоров’я, процвітання та спільної співпраці».

В урочистостях взяли участь заступник голови Київської міської ради профспілок Віталій Любарець, заступник голови Профспілки працівників освіти і науки України Любов Гарбаренко.

Найвищими профспілковими нагородами За самовіддане служіння профспілковій справі, вагомий особистий внесок  у вирішення соціально-економічних інтересів освітян та з нагоди Міжнародного жіночого дня почесні грамоти КМОППОіНУ отримали Галина Пікож, голова ППО, вчитель української мови та літератури спеціалізованої школи №112 Голосіївського району, Інна Конобась, голова ППО, вчитель початкових класів середньої загальноосвітньої школи № 280 Дарницького району, Віра Кільдій, голова ППО, вчитель математики спеціалізованої школи І-ІІІ ступеня № 202 Деснянського району, Ніна Білодід, голова ППО, вчитель-дефектолог дошкільного навчального закладу № 381 Дніпровського району, Лідія Михайленко, голова ППО, вчитель праці спеціалізованої школи № 211 Оболонського району, Надія Іллюк, голова ППО, завідувач відділу інформаційно-творчого агентства «ЮН-ПРЕС» Київського палацу дітей та юнацтва, Любов Зайченко, голова ППО, вчитель початкових класів середньої загальноосвітньої школи № 156 Подільського району, Ірина П’ятківська, голова ППО, бібліотекар спеціалізованої школи № 197 Святошинського району, Лариса Корець, голова ППО, вчитель географії гімназії «Ерудит» Солом’янського району, Таїса Варська, голова ППО, вчитель англійської мови спеціалізованої загальноосвітньої школи № 175 Шевченківського району, Галина Филюк, голова комісії профспілкового комітету з навчально-виробничої роботи, голова профбюро економічного факультету, професор, завідувач кафедри теоретичної та прикладної економіки Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Ольга Кожем’яченко, член президії, голова комісії профспілкового комітету по роботі з дітьми, голова профбюро факультету менеджменту та маркетингу, старший викладач кафедри економіки і підприємництва Національного технічного університету «КПІ», Лариса Савченко, член президії профспілкового комітету, бібліотекар ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».

Переможці огляду-конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію – Первинні профспілкові організації спеціалізованої школи № 269 Голосіївського району, спеціалізованого дошкільного навчального закладу (дитячий садок) № 753 Деснянського району, навчально-виховного комплексу «Домінанта» Дніпровського району та дошкільного навчального закладу 786 Святошинського району – отримали почесні грамоти Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України та дипломи Київської міської ради профспілок. Первинна профспілкова організація спеціалізованої школи № 197 ім. Дмитра Луценка Святошинського району нагороджена подякою КМОППОіНУ за участь в огляді-конкурсі на кращу первинну профспілкову організацію.

Почесне звання «Профспілкова Берегиня» присвоєно голові ППО ліцею № 303 Дарницького району Ірині Баленко. Почесну грамоту ФПУ за активну участь у міському конкурсі на кращу первинну профспілкову організацію отримала Ірина Квашу, голова профкому навчально-виховного комплексу «Домінанта» Дніпровського району. Подяками Федерації Профспілок України за активну участь у міському конкурсі на кращу первинну профспілкову організацію нагороджені Тамара Мала, голова профкому спеціалізованої школи № 269 Голосіївського району, Надія Кириченко, голова профкому спеціального дошкільного навчального закладу (дитячий садок) № 753 Деснянського району та Олена Беленюк, голова профкому дошкільного навчального закладу № 786 Святошинського району.

Після нагородження освітяни переглянули виставу «Весілля Фігаро» на дві дії. Свято пройшло в теплій атмосфері та залишило приємні спогади у серцях спілчан.

Прес-служба КМОППОіНУ