Ярмарок японських університетів від «КПІ»

15 березня 2013,Новини, Вища освіта

Ярмарок японських університетів від «КПІ» 16 березня о 12:00 год. в Українсько-Японському центрі НТУУ «КПІ» (просп. Перемоги, 37, Площа знань, Науково-технічна бібліотека КПІ, 4 поверх) розпочне роботу ярмарок «Освіта в Японії». Ярмарок відкриють Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Саката Тоічі та ректор НТУУ «КПІ», академік НАН України Михайло Згуровський.

У ярмарку візьмуть участь представники японських університетів Oita University (м. Ойта), University of Tsukuba (м. Цукуба) та  Waseda Bunkakan (м. Токіо).

Організатор ярмарку – Українсько-Японський центр НТУУ «КПІ» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Посольства Японії в Україні, Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA) та Японської організації допомоги студентам  (JASSO).

Мета заходу полягає в ознайомленні представників університетів Японії з системою освіти, організації наукових досліджень та з умовами навчання студентів  в Україні. Для  українських студентів, аспірантів, молодих учених, учнів середніх шкіл це шанс дізнатися більше про освітні програми університетів Японії та можливості отримати освіти у цій країні.

Ярмарок розпочнеться з інтерактивного спілкування зі студентами, які мають досвід навчання в Японії. З 13:00 в приміщенні Українсько-Японського центра НТУУ «КПІ» читатимуться оглядові лекції.

З 13:00 до 14:00 «Економетрика та її приклади» (читає професор Університету Ойта, Ясуока Масайоші). 14 до 15:00 «Переклад «Злочин і кара» та японський натуралізм (читає професор Університету Цукуба, Като Юрі)

Докладніша інформація – див. сайт www.uajc.com.ua.

Прес-служба КМОППОіНУ