ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Ювілей первинки КНЕУ

15 березня 2013,Новини, Вища освіта

Ювілей первинки КНЕУ14 березня первинна профспілкова організація ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» відсвяткувала 90-річчя від дня заснування.

Профспілка КНЕУ – це потужна сила, яка об’єднує майже 100% студентів, аспірантів та викладачів, починаючи з 1923 року.

Свято розпочалося із урочистої промови ректора ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» Анатолія Павленка. Поздоровити колектив та керівництво університету прийшли почесні гості. Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь привітав студентів та співробітників вишу з ювілеєм університетської профспілки та нагородив проректора з науково-педагогічної роботи Тетяну Оболенську почесним знаком імені Анатолія Тимчика «За зміцнення соціального партнерства».

«Ми переконані, що і надалі наша співпраця на засадах довіри і відповідальності буде корисною та плідною для трудового колективу і студентської молоді. Попереду багато нелегких, але благородних справ. Тож нехай на цьому тернистому шляху – профспілкові організації студентів та викладачів завжди вам допомагають, а також сприяють соціальній справедливості і вашому визнанню в українському суспільстві», - зазначив голова КМОППОіНУ і відзначив найкращих співробітників університету почесними грамотами Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України за особистий внесок у роботу первинної профспілкової організації.

Також присутніх привітали заступник голови Федерації профспілок України Євген Драп’ятий, почесний голова Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України Леонід Сачков та заступник голови ЦК Профспілки освітян України Любов Гарбаренко.

За вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, виховання високоосвічених громадян України, плідну співпрацю з профспілкою та з нагоди 90-річчя утворення первинної профспілкової організації ректора ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» Анатолія Павленка нагороджено почесною грамотою Федерації профспілок України, а первинку студентів (голова Ольга Чабанюк) Подякою голови Федерації профспілок України.

Впродовж вечора на сцені із оригінальними концертними номерами виступали члени студентського профкому, який очолює перший студентський Президент, радник прем’єр-міністра України Ольга Чабанюк.

Захід пройшов у надзвичайно веселій та дружній атмосфері, а теплі та щирі побажання залишили приємні спогади для усього колективу університету.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018