Спільний шлях влади з молоддю

15 березня 2013,Новини, Вища освіта

Спільний шлях влади з молоддю15 березня відбулася консультативна зустріч керівництва міста з керівниками молодіжних громадських організацій та органів студентського самоврядування з питань пріоритетних напрямків розвитку молодіжної політики м. Києва. Мета зустрічі – активізація громадської активності молоді, покращення становища та розвиток столичної молоді через участь у формуванні молодіжної політики та реалізації прийнятих рішень.

У заході взяли участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Віктор Корж, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Оксана Добровольська, директор Департаменту молодіжної політики Державної служби молоді та спорту України Ігор Михалович Хохич, заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Володимир Вовк, директор Київського молодіжного центру праці Олександр Нагурний, заступник голови Молодіжної ради Міськпрофради Марія Семенова, а також представники громадської ради з питань молодіжного руху при Департаменті освіти і науки, молоді та спорту, представники органів учнівського та студентського самоврядування, голови молодіжних громадських організацій, начальники відділів у справах сім’ї, молоді та спорту, керівники інформаційно-консультаційних центрів з питань державної молодіжної політики при вищих навчальних закладах столиці,

Зустріч розпочав заступник голови КМДА Віктор Корж: «Є державна політика і є її складова – молодіжна політика, спрямована розвиток та підтримку молоді. Сьогодні ми пропонуємо наше бачення розвитку наших стосунків і хочемо співставили його з вашим. Нам потрібно сформувати постійний взаємозв’язок, разом реалізовувати проекти, разом рухатися вперед».

Загалом, під час заходу учасники звернули увагу та обговорили питання соціальних послуг для молоді, пріоритетні напрямки розвитку молодіжної політики, інноваційні форми забезпечення зайнятості молоді, взаємодію органів студентського самоврядування з Київською міською радою.

Прес-служба КМОППОіНУ