У столичних школярів розпочалися весняні канікули

У столичних школярів розпочалися весняні канікули25 березня у навчальних закладах міста розпочалися весняні канікули. Столичні школярі відпочиватимуть до 31 березня.

Як повідомили в столичній адміністрації, в цей час київські заклади освіти працюватимуть у режимі канікулярного часу – діятимуть гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об’єднання.

Під час відпочинку учні столиці матимуть можливість взяти участь у різноманітних районних та міських масових заходах, серед яких: концерти, фестивалі, спортивні змагання, конкурси ерудитів, вікторини, творчі вечори, зустрічі, екологічні, природоохоронні акції, виставки образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва, народних ремесел та науково-технічної творчості.

Так, у Київському Палаці дітей та юнацтва протягом канікул відбуватимуться:

28 березня – VII міський конкурс-виставка «Палітра», присвячений пам’яті Т.Г.Шевченка (хол ІІ поверху);

28 березня відбудеться економічний брейн-ринг серед учнів навчальних закладів столиці;

28-31 березня – виставка творчих робіт вихованців позашкільних навчальних закладів Голосіївського та Шевченківського районів за проектом «Віхи української культури» у галереї «Дім Миколи»;

29 березня о 12:00 – інтерактивна вистава «Чарівне серце або в пошуках Золотої брами»;

30 березня о 14:00 та 31 березня о 12:00 – інтерактивна вистава «Чарівне серце або в пошуках Золотої брами».

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...

29.січня