ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Зарплата бюджетникам підвищиться

28 березня 2013,Публікації » Новини

Зарплата бюджетникам підвищиться27 березня на засіданні Уряду було розглянуто питання про підвищення заробітних плат.

«На доручення Президента України, після тривалих консультацій з профспілками, на розгляд Уряду виноситься рішення щодо підвищення з 1 січня поточного року розміру першого тарифного розряду ЄТС, - повідомив Микола Азаров. - Відповідно підвищаться всі посадові оклади працівників бюджетної сфери. Одночасно ми продовжуємо відновлення диференціації в оплаті праці працівників за 1-5 тарифними розрядами Єдиної тарифної сітки. Зрівнялівки більше не буде».

Прем'єр-міністр відзначив, що підвищення отримають майже 3,5 мільйони працівників сфери освіти, культури, охорони здоров'я та інших бюджетних галузей. При цьому всі працівники бюджетної сфери отримають перерахунок за січень-березень цього року, виходячи з нових розмірів посадових окладів.

За матеріалами Урядового порталу

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018