КНУ запрошує на День відкритих дверей

9 квітня 2013,Новини, Вища освіта

КНУ запрошує на День відкритих дверей 12 квітня 2013 року в Інституті філології (Київ, бул. Т.Шевченка, 14) Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться День відчинених дверей. ВНЗ запрошує на знайомство з інститутом усіх, хто мріє про вивчення філології в одному з найстаріших і найавторитетніших університетів України.

Учасники зможуть детально ознайомитися з правилами прийому до Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка у 2013 році, оглянути навчальні аудиторії, поспілкуватися з керівництвом, отримати довідкові матеріали про умови навчання у ВНЗ.

У рамках Дня відчинених дверей о 15:00 в Актовій залі гуманітарного корпусу університету відбудеться зустріч керівництва Інституту філології з абітурієнтами. Для тих, хто ще не визначився з майбутньою спеціальністю чи напрямом підготовки, співробітники Інституту проведуть профорієнтаційні консультації.

За метеріалами прес-центру КНУ

11.листопада