Ніч у бібліотеці

10 квітня 2013,Новини, Вища освіта

Ніч у бібліотеці 12 квітня 2013 р. наукова бібліотека Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова запрошує усіх охочих провести ніч «Легенди Києва» у стінах головного корпусу навчального закладу (м. Київ, вул. Пирогова, 9).

Під час заходу присутні прослухають неформальну лекцію професора Галини Крюкової, візьмуть участь у нічній екскурсії центром Києва, відвідають сховище бібліотеки, переглянуть фільми про столицю, а також матимуть змогу зіграти в шахи, пазли та прочитати авторську поезію.

Ніч супроводжуватиметься захоплюючим проведенням часу серед книг ХVІІІ-ХІХ ст.  та приємними розмовами за чаєм та печивом. Усі охочі можуть вільно фільмувати або фотографувати. Вхід вільний, без реєстрації.

Початок о 19:00, збори в бібліотеці центрального корпусу НПУ імені М.П. Драгоманова. Завершення заплановано на 6 годину ранку.

Прес-служба КМОППОіНУ

11.листопада