Профспілка: надійна опора та надзвичайна сила

Профспілка: надійна опора та надзвичайна сила11 квітня 2013 року в спеціалізованій школі I –III ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 264 Деснянського району міста Києва проведено профспілковий урок для учнів 9 класу.

На уроці були присутніми директор школи Юлія Лабзун, спеціаліст Деснянської районної у м. Києві організації профспілки працівників освіти і науки України Ліна Слюсарчук та завідувач фінансовим відділом КМОППОіНУ Валентина Ярошенко.

Ігор Годун, вчитель історії вищої категорії, старший вчитель, провів урок у формі «круглого столу», де звернув увагу учнів на основні питання, серед яких: профспілки – минуле і сучасне, що виборюють профспілки сьогодні, чи потрібні профспілки у ХХІ столітті, чи буду я членом профспілки.

Для кращого сприйняття матеріалу вчителем було використано інтерактивні методи навчання, які є частиною особистісно-зорієтованого навчання, що сприяє соціалізації особистості, усвідомленню учнем себе як частини колективу.

Присутні на уроці опрацювали історію виникнення профспілок та з’ясували, яке місце профспілок у сучасній Україні. Під час заняття учні разом із вчителем створили порівняльну характеристику профспілкового руху різних країн світу та дійшли висновку, що профспілка – це надійна опора та надзвичайна сила, яка здатна у будь-якій ситуації захистити свого члена профспілки.

Прес-служба КМОППОіНУ

17.листопада