Уряд підвищив пенсії з 1 березня

17 квітня 2013,Публікації » Новини

Уряд підвищив пенсії з 1 березняПідвищення пенсії з 1 березня 2013 року відбулося відповідно до постанови «Про підвищення розмірів пенсій у зв’язку із зростанням середньомісячної заробітної плати штатного працівника в Україні», прийнятого 15 квітня 2013 року Кабінетом Міністрів.

Документом визначено коефіцієнт збільшення середньомісячної заробітної плати за попередній рік – 1, 0298, який відповідає 20% темпів зростання середньомісячної заробітної плати за 2012 рік у порівнянні з 2011 роком.

Таким чином, громадяни отримають підвищення в розмірі від 35 до 135 грн. Так, згідно із Законом «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» підвищення очікує на 348,72 тис. осіб.

При середній пенсії 2 227 грн розмір підвищення становитиме 35 грн.

За матеріалами Урядового порталу

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку