Програма заходів святкування Дня Перемоги

8 травня 2009,Публікації » Новини
Програма заходів святкування Дня ПеремогиПрограма загальноміських заходів із відзначення Дня Перемоги розтягнеться на 4 дні.

Відповідне розпорядження підписав виконуючий обв'язки міського голови Анатолій Голубченко.

Зокрема, 6 травня з 11.00 до13.00 заплановане привітання київського міського голови ветеранів війни, які знаходяться на лікуванні у Київському міському шпиталі інвалідів Великої Вітчизняної війни, що у Пущі-Водиці. А також виступ майстрів мистецтва та вручення продовольчих наборів.

7 травня з 17.00 до 18.30 у Національному палаці "Україна" відбудуться урочисті збори та масове театралізоване концертне дійство за участю ветеранів війни та праці, представників ЗСУ та громадськості Києва.

9 травня з 8.00 до 9.30 заплановані ритуали пам'яті. Зокрема, покладання квітів до пам'ятника героям-танкістам, стели Перемоги, пам'ятника генералу армії М. Ватутіну та могили невідомого солдата.

З 10.00 до 11.00 відбудеться урочисте проходження колон ветеранів Великої Вітчизняної війни та військових оркестрів вул. Хрещатик до Майдану Незалежності.

А з 11.00 до 12.00 - урочистий мітинг "Подвиг народу - безсмертний" та виступи майстрів мистецтв.

Крім того, у кожному районі столиці передбачені привітання ветеранів з Днем Перемоги.

Як відомо, на святкування Дня Перемоги у Києві передбачено 186 мільйонів гривень.